< Terug naar Workshops

Op zoek naar een creatief en bijzonder bedrijfsuitje of teamuitje?

Bedrijfsuitje
Contact opnemen

Eindelijk een keer een ander bedrijfsuitje dan Bowlen, Solex rijden of een Escape Room. Samen met je collega’s een gaaf Graffiti kunstwerk maken! Je krijgt uitleg over het ontstaan van Graffiti, lekkere Old school Hip Hop muziek erbij, mogelijk een drankje en/of hapje, een heerlijke chille vibe en dan met z’n allen met spuitbussen aan de slag. In groepjes kunstwerken maken (leuk voor ergens in het bedrijfspand of op kantoor) of allemaal een eigen werkje maken om mee naar huis te nemen. Teambuilding pur sang, onbevangen en super relaxed.

Dit kan op locatie(in heel Nederland en België) of jullie komen naar het atelier van Moris in Wijchen. Tijdens dit bedrijfsuitje bedenk je samen met je collega’s wat de creatie gaat worden om vervolgens het geschetste idee op grote houten panelen te spuiten. Een bedrijfsuitje in de omgeving van Nijmegen dat bij iedereen in de smaak zal vallen. Dus eindelijk een keer die volledig andere activiteit dan al die saaie bedrijfsuitjes 😉 Een bedrijfsuitje waar je wél zin in hebt.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden ?? Stuur (geheel vrijblijvend) een mail naar Moris en je zal binnen enkele dagen alle informatie per mail ontvangen. Liever eerst persoonlijk contact ? Dan neem telefonisch contact op of kom een keer op bezoek in mijn atelier (op afspraak).

No items found.
No items found.